MK BROTHERS forum MK BROTHERS
Forum Moto Kluba BROTHERS

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj se (Register)Registruj se (Register) 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   Pristupi (Sign in)Pristupi (Sign in) 

kako je u evropi?
Idi na stranu 1, 2  Sledeci

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    MK BROTHERS forum -> Putovanja
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
sergej

Pridružio: 16 Apr 2007
Lokacija (Location): Novi Sad

PorukaPoslao: Četvrtak 10.05.2007. 17:54    Naslov: kako je u evropi? Odgovoriti sa citatom

auuuuuuu jebo te trenutno smo u kalmunsu juzna nemacka voleo bih da vam svasta kazem o ovoj zemlji al nebi bilo lepo od mene, sve u svemu imam dobro drustvo ian i ludi dejv, sinoc smo bili u pabu pili smo zamislite pivo bilo je puno ljudi i mogu vam reci da smo ja i dejv bili najbolje ribe u kafani. inace prvu noc smo spavali u pesti bajkerski kamp super je ta pesta al nista neradi nocu dragan i gabi su nas primili super klopa cuga, sutra dan smo bili u harly sopu i rutu 66 veoma zanimljivo videce te slike. sto se tice nemacke skupo je ali je najskuplji wc nedaj boze da ti se pripisa a kamo li... zato ja i dejv pecamo okolne sumice mislio sam da je to ovde nemoguce kad ono pune sume go... dejv samo govori roken rol roken rol. danas smo bili u pol-uu i ja sam zaboravio moju tj becinu jaknu to sam provalio posle 100 kilometara naravno ijan se odma okrenuo i vratio ja sam ga ogovarao stani ne budali i onako nije moja jakna becina je ali nije vredelo. tako da smo opet u istom mestu isti pab dobro pivo lose ribe.ianje to nazvao srpski sinrom minka zaboravila pasos ja jaknu ao mozgu i da nepricam njega nisam ni pneo. PS nedostaje mi robika i cain rostilj. do skorog javljanja vas bata.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
PITON

Pridružio: 11 Apr 2007
Lokacija (Location): TITEL

PorukaPoslao: Četvrtak 10.05.2007. 18:43    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Drste se braco,ne dajte da vas neko prevari.....Sergeju,bato,pa ti imas neverovatan dar za pisanje putopisa,samo te malo oko ne sluzi a i ruka ti drhti kada kucas....nisu ono g....a po sumi nego pecurrrrke sinko.Probaj ako ne verujes...heheheheheh.....mogu vas zamisliti.......SVASTA
Nazad na vrh
bojan
Site Admin

Pridružio: 21 Mar 2007

PorukaPoslao: Četvrtak 10.05.2007. 20:40    Naslov: Odgovoriti sa citatom

LJUDI!!!! ZIV JE!!!!
A, bre, bato, daj salji neke slike. Nista ti ja to ne verujem bez dokaza Laughing mozda ste vi i negde oko perleza, a ovamo kao "kalmuns"... Garant je to neka Gostiona "Kalmuns" iza Backog Petrovca Laughing Laughing
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
olja

PorukaPoslao: Petak 11.05.2007. 10:28    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pozdrav predcedniku. Nek si se javio, samo sporije piši Mr. Green
Nazad na vrh
PITON

PorukaPoslao: Subota 12.05.2007. 6:58    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Nisu u Perlezu,juce smo Dambo i ja isli u inspekciju ugostiteljskih objekata i nismo ih videli.....al smo popili nekoiko tih,kako se zovu, kalamusa,klamunsa, ili tako nesto.....hik,nema nama,hik,naseg tica.......Joksimovica....
Nazad na vrh
sergej

PorukaPoslao: Subota 12.05.2007. 12:09    Naslov: au pazi sad Odgovoriti sa citatom

juce smo nastavili putovanje zamislite nisam nista zaboravio. kad smo krenuli iz tog perleza naisli smo na drugi pelez, taman sam mislio izlazimo iz peleza kad ono jos jedan perlez i tako perlez do perleza perlez do perleza.Konacno ulazimo u holandiu divna zemlja kulturni vozaci siroke ulice. ulazimo u amsterdam jebote samo zgradurine jebo ih onaj ko im dade dozvole njima trebaju jos sire ulice. nasli smo se sa karin i naravno cmok cmok cmok. smestili smo se i izasli napolje, osecao sam se kao u filmu. Amstel dobro al malo pivo otisli smo u ulicu crvenih svetala (jeeeeeeboooooooote!!!!!!!!!!!) tu kurave u izlozi sedu cutu pusu prolaznike gledu sedu gole ili u deglize musterije da im pridju blize. ja i dejv smo umrli od smeha a ian nam je rekao da budemo pazljivi jer nisu sve zene. marihuane ima na tone a crnci nude drogu na svakom cosku, kroz ulicu gde su samo gej pabovi morali smo da prodjemo pun gas samo gledas pravo i negovoris cao zabranio sam ovim troma da me oslovljavaju sa sergej.? napokon smo seli ispred nekog bara i narucili pivo kad eto ti helsa njih pet sest (a ja ian dejv i karin sami) veoma neprijateljski raspolozeni kaze dejv da ih pitamo gde bi mogli otici( pomislio sam ako njih pitamo mozemo ici u p.materinu) ian je rekao mislim da to nije dobra ideja, i tako su helsi ostali sami da sede ko ih jebe. vece smo zavrsili u nekom mirnom pabu uz pivo ja i karin smo otisli taksijem kuci vozili smo se kao od nailona pa do kampa i platili 20 evra. ako me karin ne odvede danas na neko lepo mesto ja sutra odoh kuci. DO SKOROG JAVLJANJA VAS BATA.
Nazad na vrh
PITON

PorukaPoslao: Subota 12.05.2007. 17:10    Naslov: Odgovoriti sa citatom

BATO,tako kazes,svega ima......mmmmmm........Mlogo vi pozdravljam.al mloooogo!!!! Probaj ,Bato, sve i svih boja pa da mi pricas posle...ako budes mogao.....eh,ta Europa.
Nazad na vrh
baba

Pridružio: 18 Apr 2007
Lokacija (Location): Australija

PorukaPoslao: Nedelja 13.05.2007. 5:32    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Gde si brate Novosadsko-Nederlandski.............
Pa ti brate u Hodo Landiju ode, aaaa.
Ostani gore i uzivaj, ako sta treba samo reci i saljem ekspresno, naravno i za mene i Pitona sta da bubnes dok si gore, a mozes nam poneti i par tih izloga, da stavimo u klub, ha, ha.
A jesam vas se uzeleo, ali evo sutra se leti pa smo jos malo na Surcinu, a onda u pizdu lepe materine ide BABA.
Cuvajte mi se i samo uzivajte.
Serdjo brate, ne daj da te izvrate.
sergej

PorukaPoslao: Nedelja 13.05.2007. 8:53    Naslov: boli guza boli guza Odgovoriti sa citatom

ljudi u amsterdamu nisu najveci problem helsi,pederi i droga najveci problem su BICIKLOVI Evil or Very Mad juce sam vozio kao nikad u zivotu, ko mi spomene bicikl narednih 100 godina grdno je najebo, dupe ni ne osetim tako da ... a mozda je ovo i zavera. znaci imaju stazu za bicikl sa isprekidanom i punom linijom imaju semafor imaju pesacke prelaze na stazama i imaju vetar koi ti neda da vozis. juce smo se vozali Evil or Very Mad po gradu cisto lepo nema sta kao u novom sadu samo sto oni imaju velike pisoare i to na ulicama nesto nalik na toj toj u kampu samo sto te svi vide dok pisas. juce sam prisao jednom izlogu da pitam posto je... kad se otvorise vrata a jedna plavusa mi rece ajde udji jel se plasis(rekoh DA ali karin)ne samo da pitam posto? napravi cu novu temu ko pogodi kolko kosta 20 minuta nekakvog seksa u izlogu dobije dva piva u kampu. psle toga smo jeli tradicionalni sladoled koi je vec mnogo desetina godina isti mozete da zamislite iana kako jede sladoled? e nemozete videce te slike. rastli smo se uz pivo u nekom prastarom baru oni za englesku a ja u voznju Evil or Very Mad rano smo dosli kuci i ja sam prespavao celo poslepodne i noc danas sam se spremio kao indiana djons ko zna sta me ceka. nadam se da cu se javiti uskoro vas bataaaaaaa.
Nazad na vrh
mihajlo

PorukaPoslao: Utorak 15.05.2007. 11:56    Naslov: Bato Odgovoriti sa citatom

Bato vrci se nazad sto pre , pa koliko ja vidim oni ce tebe tamo da pokvare, a i nedostajes nam........
Nazad na vrh
bora

Pridružio: 15 Apr 2007

PorukaPoslao: Sreda 16.05.2007. 11:44    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Jes ti, Doktore, otiso da trazis zenu, il' da se zenis???
jao, jao....
E, jedino sto se ovde desilo bitno, je to da ti je zardjo Harley.....

sto i nije tako strasno..... Very Happy
E da, i jos nesto! Osiso sam se - 1 cm!!!!

Dodji vamo da pofijemo nesto!

Aj uzdravlje!!!!
daca

Pridružio: 15 Apr 2007
Lokacija (Location): bijeljina / novi sad

PorukaPoslao: Četvrtak 17.05.2007. 23:13    Naslov: . Odgovoriti sa citatom

vrati se brate,vrati,ne mogu sad ja da budem jedini najludji
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
bojan
Site Admin

PorukaPoslao: Petak 18.05.2007. 22:41    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ok, pazi ovamo, ima jedna dobra i jedna loša vest... Kako to već obično biva Laughing Elem, Segrej od pre neki dan ima svoju ličnu galeriju fotki koju možete videti ako kliknete na link http://picasaweb.google.com/totemtrike. Ok, to je bila dobra vest... Loša vest je da on to sam treba da uradi, što bi, kao što svi znamo, moglo da potraje Laughing Ali eto, iskoristio bih ovaj svečani trenutak da uputim podršku našem prijatelju, majstoru, i nadasve bratu Sergeju da mrdne svoje dupe u tom belom svetu i okači nove fotke jer mi je dosadilo da buljim u onih 5-6 istih Wink
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
bojan
Site Admin

PorukaPoslao: Subota 19.05.2007. 16:00    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Gospodo članovi kluba, simpatizeri, dragi nam prijatelji, imam čast da vas obavestim kako je naš prešjednik - bata Sergej, u belom svetu jedna priznata i poznata faca i radi na našem imageu, da ne kažem "lobira" Laughing Na slici koju možete videti na linku http://picasaweb.google.com/totemtrike/Amsterdam/photo#5066200272449537906 možemo uočiti našeg Sergeja kako neobavezno ćaska sa gradonačelnikom Amsterdama u ranim jutarnjim časovima Laughing Laughing Laughing
Gde su prethodno bili nije poznato, ali verujem da bi lokalni mediji jedva dočekali da vide ovakvu sliku Wink
Samo napred Sergej i samo šalji još ovakvih slika...

P.S. Ne, ne šalim se, čovek je stvarno gradonačelnik Amsterdama i ne, nije foto-montaža, mame mi Xenie Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh
PITON

PorukaPoslao: Nedelja 20.05.2007. 8:53    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ama,uopste nisam iznenadjen.....mada bih bio sretniji da se sliko u izlozi......
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    MK BROTHERS forum -> Putovanja Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu 1, 2  Sledeci
Strana 1 od 2

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu